Editorial 4 / 2018

Vážení čtenáři, podzimní čas končí, rybníky jsou vyloveny, bohatá úroda je sklizena, sklepy plné uhlí či dřeva, auta přezuta, takže zima může přijít. Horská střediska jsou v plné přípravě na sezónu a lákají lyžaře na zimní pobyty. Mnozí si ještě zpříjemňují předvánoční čas návštěvou termálních rájů na Slovensku či Maďarsku.

Více...

Nové kompaktní minirypadlo SANY SY50U

SANY, největší čínský výrobce stavebních strojů, nedávno přišel na trh s moderním kompaktním minirypadlem - model SANY SY50U. Tento stroj pokrývá širší rozsah pracovních podmínek, než její předchozí modely - SY18C, SY26U a SY35U.

Více...

Akademie řemesel Praha

Střední škola technická v Praze 4 na Zeleném pruhu nabízí technické vzdělání v oborech zaměřených na stavebnictví, strojírenství, elektrotechniku a služby. Rádi bychom Vám představili učební obor Strojník (23-65-H/01).

Více...

Odvodňovací práce s čerpadly Atlas Copco

Suché slunné léto je již bohužel za námi a většina stavebních společností aktuálně řeší nutnost odčerpávání povrchových či podzemních vod ve svých provozech. Společnost Atlas Copco s.r.o. může nabídnout bohaté zkušenosti v této problematice a několik variant řešení s čerpadly.

Více...

S.O.S. laboratoř Zeppelin CZ

Až 37 tisíc vzorků olejů a chladicích kapalin projde S.O.S. laboratoří firmy Zeppelin CZ. Pracovníci laboratoře z nich umí vyčíst, v jaké kondici se stroj nachází podobně, jako to umí doktor z rozboru krve. Nevěříte?

Více...
Back to top