Editorial 2 / 2012

Vážení čtenáři,

po krátkém jaru přichází léto spojené s příjemnou dovolenou. V dnešní době, kdy nás každodenně naši politici překvapí něčím „novým" si odpočinek zasloužíme. Abychom si jej užili, je dobré brát vše s nadhledem a radovat se ze zdánlivých maličkosti, které k životu patří. Bohužel byznys a peníze ovlivňují dění kolem nás čím dál více. O to více je důležitější, aby nová generace mladých lidí pochopila nutnost změny životního stylu, ve kterém bude opět převládat lidská slušnost, poctivost a dobře odvedená práce se stane zárukou kvalitního a spokojeného života.

Více...

Po roce na slunečné Marokánce

Již po patnácté se sjeli odborní návštěvníci na pískovnu Marokánka, kde probíhala společná prezentace stavebních, zemědělských a lesnických provedení strojů KOMATSU akciové společnosti KUHN-Bohemia a.s., nákladních, užitkových a osobních vozů Mercedes Benz a vozů Mitsubishi Fuso Canter, společnosti Fa RENE a.s. a dalších spoluvystavovatelů. Letošní ročník byl uspořádán na jiném útulném místě pískovny Městkých lesů Hradec Králové a.s.

Více...

DSP Přerov v Litvě a u Nižního Novgorodu

Firma DSP Přerov spol. s r.o. je obchodně inženýrská firma, propojená s hlavním výrobním zázemím a s prověřenou sítí specializovaných dodavatelů. Mezi hlavní činnosti firmy patří konstrukční vývoj vlastních řešení strojů pro úpravu kameniva, tedy zejména drtičů a třídičů. Dále rozvoj aplikačního know-how, opírající se o výkonnou obchodní složku a v neposlední řadě instalační a poprodejní servis včetně dodávek náhradních dílů.

Více...

Metso - další úroveň drcení

Firma Metso, přední dodavatel strojů pro úpravu a zpracování surovin, uvedla v letošním roce na trh nové inovované produkty. Mezi tyto produkty patří čelisťový drtič Nordberg typ C120, dále pak další z nové řady kuželových drtičů HPx , kuželový drtič HP3 . V těchto produktech firma Metso zhodnotila výsledky zkušeností z různých provozů, požadavky na kvalitu vyráběného kameniva, ale také nároky na životní prostředí a bezpečnost práce.

Více...
Back to top