Novinky společnosti Čemat na EXPO Mokrá

Již po jedenácté se letos koná v Mokré u Brna Mezinárodní demonstrační veletrh strojů a zařízení pro těžební průmysl, úpravnický průmysl a stavebnictví Expo Mokrá a ČEMAT trading, spol. s r.o. bude při tom. Představí se zde již počtvrté, poprvé však s expozicí, která bude představovat hned několik světoznámých značek v čele s novinkami z portfolia společnosti Michelin.

Čemat spolupracuje s Michelinem v rámci exkluzivní spolupráce od roku 2014 a na letošním veletrhu EXPO Mokrá představí vedle osvědčených modelů OTR pneumatik určených pro nejrůznější aplikace v případě důlní i jiné těžby, také portfolio pneumatik Michelin určených pro aplikace ve stavebnictví. Jsou to především ve stavebních aplikacích oblíbené pneumatiky Michelin Bibload Hard Surface a Michelin Power CL.

Michelin Bibload Hard Surface jsou pneumatiky vytvořené s ohledem na snížení vibrací při jízdě po tvrdém povrchu. Pneumatiky přináší vysokou odolnost na zpevněných površích a zároveň vynikající trakci na sněhu. Speciální diamantový vzorek zajišťuje lepší kontakt pneumatiky s povrchem, takže je při jízdě v kontaktu s podložím až 96% povrchu pneumatiky.

Pneumatika Michelin Power CL nabízí ve srovnání se svými diagonálními záběrovými konkurenty robustnější konstrukci a kostru, což přináší mnohem vyšší odolnost vůči průrazům a defektům. Další výhodou tohoto mezinárodního bestselleru je vzorek z kompaktní odolné pryžové směsi odolávající vytrhávání běhounu.

Ze segmentu OTR pneumatik představí Čemat, vedle jiných modelů, především osvědčené pneumatiky Michelin X-mine D2 a a Michelin XTXL. Oba typy jsou svým určením vhodné pro nakladače do extrémních podmínek.

Michelin XTXL je pneumatikou, která dokáže efektivně využít záběr a kapacitu nejmodernějších nakladačů. Její ideální využití je pro aplikace ve stavebnictví, pro práci v lomech a pro povrchové doly

Michelin X-mine D2 je určena především pro nakladače pro podzemní těžbu a shrnovače pro podzemní těžbu.

Vedle portfolia pneumatik pro stavební a OTR aplikace představí ČEMAT na Expo Mokrá také službu plnění pneumatik hmotou proti průrazům, portfolio pásů světoznámé značky CAMSO nebo vážicí systémy vhodné i pro použití u nakladačů.

Přijďte se podívat na stánek ČEMATU. Jste srdečně zváni.

 

Back to top